Upptagningssäsongen avslutad

Senaste helgen tog vi upp sista båten för säsongen, vi har fler båtar än någonsin upplagda i klubben. Det innebär att det är dags ta in brädskoningen på betongkajen och ställa in vår transportabla trappa bl.a. Vidare kommer traktorn att få sig en översyn på verkstad så den är väl förberedd inför vårens sjösättningar. När det gäller vattnet stängs det av när vi bedömer att det finns frysrisk, sannolikt slutet av november.

Samtidigt startar vi renoveringen av den yttre träbryggan, syftet är att göra den säkrare och stabilare, inte minst mot is. Vi kanske behöver några frivilliga insatser för det jobbet men det meddelar vi i så fall senare