Det blir fullt i år …..

Vi har fått en oväntad medlemstillströmning i år vilket gör att ca 20 båtar fler, jämfört med förra året, ska vara vinterupplagda i Nol

Det ställer större krav på kranförare men också på dig som båtägare, speciellt för er som inte har båthusfack. Vi behöver utnyttja all plats vi har och det är kranföraren som bestämmer var båten ska vara uppställd. Det innebär att du inte alltid får tidigare plats eller att din båt flyttats för att optimera ytan.

Sist men inte minst,  påminner om att tid för upptagning ska bokas med kranförare innan du kör upp båten till Nol, liggtiden måste vara minimal – viktigt om alla ska få plats.

Vi ses i klubben under hösten – om vi hjälps åt går det smidigt.